Μαίνονται οι πυρκαγιές σε Ανδρο και Σάμο

08/07/2016 | 22:48

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Άνδρο και στη Σάμο, όπου νωρίς το απόγευμα ξέσπασαν πυρκαγιές σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Φελλός και σε δασική έκταση στην Παλιά Χωματερή, αντίστοιχα.

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής οι πυρκαγιές δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές στα δύο νησιά.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην άνδρο επιχειρούν αυτή την ώρα 31 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 22 εθελοντές και 5 υδροφόρα οχήματα, ενώ παράλληλα στη Σάμο δίνουν μάχη τώρα με τις φλόγες 33 πυροσβέστες με 13 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 90 ατόμων, 50 εθελοντές και 20 υδροφόρα οχήματα.

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες