Συνελήφθησαν 17 οδηγοί ταξί για “πειραγμένα” ταξίμετρα

11/07/2016 | 16:12

Για επέμβαση στις ταμειακές μηχανές και στα ταξίμετρα των οχημάτων τους συνελήφθησαν 17 οδηγοί ταξί στην Αττική.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων σε ταξί, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, την περασμένη Παρασκευή στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, στον Πειραιά και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατελήφθησαν να έχουν επέμβει στη συσκευή ταξιμέτρου ή στην ταμειακή μηχανή με ειδικές συνδεσμολογίες, επιτυγχάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη μη έκδοση αποδείξεων και την αποφυγή καταβολής των αναλογούντων φόρων.

Με τις σε βάρος τους δικογραφίες, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν οι λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., υπουργείο Οικονομικών κλπ) για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;