Μπράβοι απείλησαν εφοριακούς να κάνουν έλεγχο σε κλαμπ

06/08/2016 | 23:20

Αντιμέτωπο με τον νόμο για τα λουκέτα θα βρεθεί μεγάλο νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στη Ρόδο, υπάλληλοι του οποίου παρεμπόδισαν τον φορολογικό έλεγχο και απείλησαν το κλιμάκιο των ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απαίτηση των ελεγκτών του κλιμακίου της ΓΓΔΕ να εισέλθουν στο κλαμπ, υπάλληλοι που βρίσκονταν στην πόρτα εισόδου απάντησαν «εδώ που ήρθατε δεν θα ελέγξετε», παρά τις σαφείς διατάξεις του νόμου που προβλέπει επιβολή λουκέτου 48 ωρών και πρόστιμα στην περίπτωση παρεμπόδισης του φορολογικού ελέγχου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, η επόμενη φράση των ανθρώπων του κλαμπ προς τους ελέγκτές ήταν «φύγετε μην έχουμε κι άλλα».

Το κλιμάκιο αποχώρησε, συνέταξε την έκθεσή του και σύμφωνα με πηγές της ΓΓΔΕ, αναμένεται αν εφαρμοσθούν οι διατάξεις του νόμου. Βάση της νομοθεσίας, οι ιδιοκτήτες του κλαμπ έχουν τη δυνατότητα υποβολής αντιρρήσεων εντός 20ημέρου, επομένως το λουκέτο θα επιβληθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

26/12/2025
26/12/2025 | 06:13

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)