Στον Ανακριτή η 26χρονη για το φονικό στο Κορωπί

05/08/2016 | 12:23

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα για να απολογηθεί η 26χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, το βράδυ της Τετάρτης, στο Κορωπί.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά τον δικηγόρο της, η 26χρονη δεν θυμάται πλήρως τη σκηνή του δράματος και υποστηρίζει ότι φταίει η κακιά στιγμή. Η κατηγορούμενη δηλώνει  συντετριμμένη και ζητάει συγγνώμη.

Το θύμα είχε δύο παιδιά, όσα και η 26χρονη.

Αιτία του φόνου φέρεται να στάθηκαν οι υποψίες της ότι ο σύντροφός της ήταν σε διαδικασία επαναπροσέγγισης με την πρώην σύζυγό του. Κατά πληροφορίες ο άνδρας δεν είχε πάρει ποτέ διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του και έτσι η 26χρονη ήταν πάντα η «παράνομη».

Ο 41χρονος άνδρας τον οποίο διεκδικούσαν και οι δυο γυναίκες μετά τη δολοφονία της πρώην συζύγου του εισέβαλε το απόγευμα της Πέμπτης στο πατρικό σπίτι της 26χρονης με καραμπίνα και πυροβόλησε τον πατέρα της και τη σύντροφο του πατέρα.

Η 26χρονη φερόμενη ως δράστης της δολοφονίας της 35χρονης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που της άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία.γινε το έγκλημα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της