Γιατί ο Αρκάς δεν θα ανεβάζει νέα σκίτσα στα social media

04/10/2016 | 09:28

Η επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook ανακοίνωσε ότι ο γνωστός δημιουργός δεν πρόκειται να αναρτήσει νέο σκίτσο στο Facebook «όσο υπάρχουν fake σελίδες με το όνομά του».

Όπως αναφέρει η σελίδα, πλέον θα ανεβαίνουν μόνο αναγγελίες για τα νέα βιβλία του Αρκά.

«Ο Αρκάς αδιαφορεί για τα likes» σημειώνει η επίσημη σελίδα.

«Πλαστογραφούνται συνεχώς σκίτσα του στο Διαδίκτυο και χρησιμοποιούνται από δεξιούς, αριστερούς και φασίστες για προπαγάνδα. Κάθε ψεύτικη σελίδα μπορεί να ανεβάσει τέτοια σκίτσα (κάποιες το κάνουν ήδη) και να παραπλανήσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο διασύροντας το όνομά του» τονίζει η ανάρτηση.

«Τα γνήσια σκίτσα του Αρκά οι γνήσιοι φίλοι της δουλείας του θα τα βρίσκουν εκεί που τα έβρισκαν 35 χρόνια τώρα: στα βιβλία του» τονίζει.

«Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Οι μόνοι που χάνουν είναι οι περιστασιακοί φίλοι του Αρκά που τον έμαθαν απ’ το Internet και οι πλαστογράφοι των σκιτσων του ή του ονόματός του» καταλήγει η ανάρτηση.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

Επιμελητήριο Αχαΐας: Παρουσίαση μελέτης για το ρόλο του Πατρινού Καρναβαλιού στην Τοπική Οικονομία και Κοινωνία

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Αργεντινή: Διακοπή για μία εβδομάδα στη δίκη για τον θάνατο του Μαραντόνα

Νέα μέτρα για τα οχήματα σε Ύδρα και Σπέτσες

Η Δημοτική Αρχή στο Ανατολικό Διαμέρισμα: Ποια προβλήματα συζητήθηκαν

Ηλεκτρικό μοτοποδήλατο εξερράγη και τραυμάτισε ανήλικο

Στη φυλακή η 32χρονη μητέρα στη Λάρισα για την κακοποίηση των δύο παιδιών – «Εντοπίσαμε καψίματα και ζωγραφιές με μαρκαδόρο»