Επίθεση με μολότοφ σε φορτηγό εταιρείας του Καλογρίτσα

27/12/2016 | 20:22

Στην Κρατική Ασφάλεια της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ανατέθηκαν τελικά οι έρευνες για τον εμπρησμό σε φορτηγό αυτοκίνητο κατασκευαστικής εταιρείας συμφερόντων του Χ. Καλογρίτσα που σημειώθηκε το πρωί στου Γκύζη.

Ο εμπρησμός έγινε αντιληπτός από τους περιοίκους, οι οποίοι και ειδοποίησαν αρχικά την Πυροσβεστική στις 4.15 το πρωί, με αποτέλεσμα στο φλεγόμενο όχημα που βρισκόταν επί της οδού Λομβάρδου 110 να φτάσουν δυο οχήματα με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι και κατέσβησαν την πυρκαγιά στο μάρκας Toyota φορτηγό, το οποίο και υπέστη σοβαρές ζημιές. 

Στο σημείο λίγο μετά την κατάσβεση, εντοπίσθηκαν υπολείμματα από σπασμένο μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, με συνέπεια η επίθεση να αποδοθεί σε άγνωστους, οι οποίοι πιθανότατα επέδραμαν με βόμβα μολότοφ. Μετά από αυτό, η Πυροσβεστική απεσύρθη και τις έρευνες ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

Πηγή: efsyn.gr

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο