Εμπρηστικός μηχανικός εξερράγη στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη

15/03/2017 | 08:28

Έκρηξη αυτοσχεδιου μηχανισμού σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του ‘Αδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στις 2.20 σε ενημερωτική ιστοσελίδα και ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο βιβλιοπωλείο του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στην Λεωφόρο Κηφισίας 263, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν φάρσα.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, και διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Η έκρηξη πράγματι σημειώθηκε, και λίγη ώρα αργότερα έγινε έρευνα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, κατά την οποία βρέθηκαν τρία γκαζάκια που είχαν εκραγεί, και πέντε διογκωμένα, τα οποία δεν είχαν εκραγεί.

Από την έκρηξη προκλήθηκε μόνο μαύρισμα στα ρολά του καταστήματος. Ενδεικτικό είναι πως δεν ειδοποιήθηκε καν η Πυροσβεστική.

Τα υπολοίματα του μηχανισμού απομακρυνθηκαν απο το ΤΕΕΜ και μεταφέρθηκαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια, εδώ πριν από λίγο δόθηκε στην κυκλοφορία και η Λεωφόρος Κηφισιάς.

Πηγή: newsbeast.gr

Επιχείρηση «Κέρβερος»: Η έφοδος της ΕΛΑΣ στα διαμερίσματα των δουλεμπόρων-ΒΙΝΤΕΟ

Επιστολή Κουτσούμπα στα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη Γάζα – «Να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες η κυβέρνηση»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την τριετή συμφωνία της με τον Ντέρεκ Κουτέσα

Πάτρα: Συνεχείς εργασίες αναβάθμισης από τους εργαζόμενους του Ηλεκτροφωτισμού

Τηλεφωνική συνομιλία Μητσοτάκη – Ζελένσκι

Εύβοια: Συνελήφθη 87χρονος για τη φωτιά – Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.093 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Νέα σύλληψη για την έκρηξη στην τράπεζα

Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας