Πατέρας κατηγορείται ότι ξυλοκοπούσε το παιδί του

10/03/2017 | 16:10

Θύμα βιαιοπραγίας φέρεται να είχε πέσει ένας παιδί από τον ίδιο του τον πατέρα στα Χανιά βιώνοντας από μικρή ηλικία έναν εφιάλτη.

Πρόκειται για έναν 45χρονο, ο οποίος είναι χωρισμένος και ζει με το ένα παιδί του, το οποίο φαίνεται – σύμφωνα με τα λεγόμενά του – να βίωνε σοβαρά περιστατικά βιαιότητας και ξυλοδαρμού από τον ίδιο τον πατέρα του.

Το παιδί που βρίσκεται στην εφηβεία ενημέρωσε τον άλλο του αδερφό που μένει με τη μητέρα του για τους ξυλοδαρμούς. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα.

Πηγή: flashnews.gr

Η ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στο Τελ Αβίβ μετά την επίθεση στο Ιράν – «Παραμείνετε σε ασφαλές μέρος»

Νατάσα Παζαΐτη: «Χρόνια πολλά διδυμάκια μου» 

Αναβάλλεται η συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Πόσο θα αντέξει το δολάριο;

Σε Μολδαβία και Σουηδία ο Πρωθυπουργός: Στόχος η ενίσχυση των διμερών σχέσεων

Σε εξέλιξη το δεύτερο κύμα επίθεσης του Ισραήλ κατά του Ιράν – Σήκωσε 100 drones η Τεχεράνη, στους 50 οι νεκροί, συναγερμός στο Τελ Αβίβ

Τουλάχιστον 67 νεκροί από τις πλημμύρες στη Νότια Αφρική

Πάτρα: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Ψύλου