Εξαφανίστηκε μητέρα ανήλικων παιδιών στα Γιάννενα

21/04/2017 | 09:56

Μία νέα γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εξαφανίστηκε την Μεγάλη Τετάρτη από την Ελεούσα, όπου ζει η οικογένειά της. Η εξαφάνιση της Τάνιας, δηλώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον σύζυγό της, στην αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Η οικογένεια από την ημέρα εκείνη δεν έχει καμία είδηση για την τύχη της και οι μέρες του Πάσχα ήταν εφιαλτικές… Ένας εφιάλτης ο οποίος συνεχίζεται.

Ο σύζυγος της Τάνιας, απευθύνεται σε όλους ζητώντας την βοήθειά τους στην προσπάθεια εντοπισμού της νεαρής μητέρας. Παρακαλείτε όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να απευθυνθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων ή στο «100».

 

Πηγή: epiruspost.gr

Ενώπιον του ΜΟΔ σήμερα η δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Κινείται για τον Μόντριτς η Μίλαν

Μονή Σινά: Στο Κάιρο η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γ. Γεραπετρίτη – Τι αναμένει η Αθήνα

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως την Παρασκευή 6 Ιουνίου

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο Πολύεδρο

Σαράντα ημέρες χωρίς την Αλεξάνδρα

Δίκη για Μάτι: Σήμερα η κρίσιμη απόφαση του Εφετείου για τα ελαφρυντικά

Πανελλαδικές 2025: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ