Έξω από το γραφείο του Χουλιαράκη διανυκτέρευσαν οι ένστολοι- Toν περιμένουν

18/05/2017 | 11:09

Στον προθάλαμο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους παραμένει, έως αυτήν την ώρα, αντιπροσωπεία ενστόλων, η οποία βρίσκεται από χθες το πρωί στο σημείο, προκειμένου να συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη. 

«Διανυκτερεύσαμε εδώ και θα παραμείνουμε μέχρι να συναντηθούμε με τον κ. Χουλιαράκη και να δεσμευτεί ότι θα γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματά μας», τόνισε, προν από λίγη ώρα, στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακάράκoς.

Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για τα μέτρα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο με το νέο ειδικό μισθολόγιο. Ζητούν να αποσυρθούν τα μέτρα αυτά και να γίνει ουσιαστικός διάλογος.

Έξω από το γραφείο του Χουλιαράκη διανυκτέρευσαν οι ένστολοι- Toν περιμένουν

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της