EKTAKTO: Ανατροπή λεωφορείου με μαθητές Δημοτικού στις Σέρρες – Ενεπλάκη φορτηγό – 8 τραυματίες – ΝΕΟΤΕΡΑ – ΦΩΤΟ

26/05/2017 | 10:01

Νεότερη Ενημέρωση: Τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού σχολείου ανατράπηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί, στο 39ο χλμ. της επαρχιακής οδού Σερρών – Καβάλας, κοντά στον οικισμό Αγγίστα. 

Από την ανατροπή τραυματίστηκαν 7-8 μαθητές και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία- δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

1.jpg

Οι μαθητές είναι από δημοτικό του Βαμβακόφυτου Σερρών και επρόκειτο να κάνουν μια εκπαιδευτική εκδρομή, ενώ συνοδεύονταν από τους κηδεμόνες τους.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός του λεωφορείου, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος.

Πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ κάνουν λόγο για φορτηγό που έκλεισε το δρόμο στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από την πορεία του και να ανατραπεί. Ο οδηγός της νταλίκας δεν παρέμεινε στο σημείο αλλά διέφυγε και αναζητείται από τις αρχές.

3.jpg

Πρώτη Ενημέρωση: Τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Αγγίστα Σερρών με εκδρομικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές σημειώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φορτηγό φέρεται να έκλεισε τον δρόμο στο λεωφορείο με αποτέλεσμα αυτό να βγει από την πορεία του.

Ο οδηγός του φορτηγού αναζητείται ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάποιους μαθητές που έχουν τραυματιστεί.

Πηγή: kathimerini.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»