Οι Ρομά του Μενιδίου: Αν προκληθούμε θα απαντήσουμε και με όπλα – ΒΙΝΤΕΟ

12/06/2017 | 22:24

Εκτός ορίων φαίνεται να είναι η κατάσταση στο Μενίδι μετά τον θάνατο του 11χρονου μαθητή από αδέσποτη σφαίρα.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπήρξαν ενέργειες αντεκδίκησης με ρίψη μολότοφ σε σπίτια των Ρομά με τους τσιγγάνους στο Μενίδι να ζητούν δίκαιη αντιμετώπιση από τους κατοίκους και την αστυνομία, διότι διαφορετικά θα βγάλουν τα όπλα.

«Είμαστε έτοιμοι και τους περιμένουμε. Είμαστε οπλισμένοι. Έχουμε όπλα και καραμπίνες. Όποιος θέλει ας έρθει τους περιμένουμε», λένε οι αθίγγανοι στην κάμερα του ΑΝΤ1 εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι κατηγορούνται όλοι ανεξαιρέτως.

«Να μην καούν και τα χλωρά μαζί με τα ξερά» υπογραμμίζουν ζητώντας να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο ένοχος που πυροβολούσε άσκοπα, με συνέπεια να σκοτωθεί ο μικρός μαθητής

Δείτε το βίντεο του antenna

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού

Ριζότο με κολοκύθα και παρμεζάνα

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή