Η ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη στάση και τις προτάσεις της Κυβέρνησης για τη λήξη της απεργίας

27/06/2017 | 22:41

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεών της αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Όπως σημειώνει, η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, δεν διασφαλίζει ούτε τις θέσεις εργασίας των συμβασιούχων ούτε τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών καθαριότητας.

«Η κυβέρνηση με τις προτάσεις της προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Μεταθέτει το πρόβλημα στους δημάρχους και σε καμιά περίπτωση δεν διασφαλίζεται η προκήρυξη ακόμα και των 2.500 θέσεων εργασίας», τονίζει.

Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για συνέχιση των κινητοποιήσεων «με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και ενότητα» και καλεί τα μέλη της να ενισχύσουν τις καταλήψεις σε αμαξοστάσια και ΧΥΤΑ και να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Πέμπτης και στο συλλαλητήριο το πρωί της ίδια ημέρας μπροστά από τα γραφεία της, στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: newsbeast.gr

Κ. Τσουκαλάς: «Η ΝΔ θέλει να μας πείσει ότι ο κ. Καραμανλής ήταν διακοσμητικός ως υπουργός & δεν είχε καμία αρμοδιότητα»

«Λιλιπούτειοι Ευρωπαίοι πολίτες σε δράση» στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου

ΑΕΚ: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Κουτέσα

«Χάσαμε ένα υγιέστατο παιδί μέσα από τα χέρια μας» λέει ο πατέρας της 5χρονης που πέθανε από κεραυνοβόλο σηψαιμία στη Θεσσαλονίκη

Ξεκινά η ενότητα συναυλίων και ρεσιτάλ του Δημοτικού Ωδείου Πατρών

Ισραηλινά πυρά στη διάρκεια επίσκεψης ξένων διπλωματών στη Δυτική Όχθη

Ν. Καραθανασόπουλος: Το ΚΚΕ βάζει στο στόχαστρο την πολιτική που οδήγησε στο έγκλημα των Τεμπών

Συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου Path4PDE για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή