Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο δήμαρχος Χίου

24/08/2017 | 11:23

 

Στα μέσα του Σεπτέμβρη και με την προϋπόθεση ότι όλα θα συνεχίσουν να εξελίσσονται ομαλά θα επανέλθει στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, μετά το τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα.

Ο Μανώλης Βουρνούς, υπέστη κάταγμα σε 4 σπονδύλους και βρίσκεται κλινήρης φορώντας ειδικό νάρθηκα. Αυτή ήταν η ενημέρωση  σχετικά με την κατάσταση υγείας του δήμαρχου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το δεύτερο που πραγματοποιείται χωρίς την συμμετοχή του.

Ο εκτελών χρέη Δημάρχου Απόστολος Τζιώτης, συμπλήρωσε ότι ο Μανώλης Βουρνούς ενημερώνεται συνεχώς και παρακολουθεί όλα τα τεκταινόμενα ενώ  η κατάσταση της  υγείας του εξελίσσεται ομαλά. 

Πηγή: alithia.gr

Μεσολόγγι: 45χρονος στρατιωτικός ο νεκρός στο τροχαίο στα Φραγκουλέικα

To επόμενο βήμα του Μάριου Καπότση

Εγκαίνια της 4ης Πανελλήνιας Έκθεσης Εικαστικών των ΚΔΑΠΑμεΑ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πώς περνάει με τον γιο του, Πάρη στην Αθήνα

Αγίου Πνεύματος 2025: Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, μαγαζιά και τράπεζες

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος στην”καρδιά” της Ευρώπης

Σχολιασμός θεμάτων Φυσικής, Ιστορίας και Αρχών Οικονομικής Θεωρίας από το φροντιστήριο “Επιλογή Γνώσης”

Διαδραστικό παιχνίδι με τα παιδιά στο Πολύεδρο