Τι αποκαλύπτει ο ιερέας που βρήκε την άτυχη εφοριακό στο νεκροταφείο

19/10/2017 | 11:44

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ιερέα, ο οποίος είδε την άτυχη υπάλληλο της εφορίας να αφήνει την τελευταία της πνοή στο Β’ νεκροταφείο, η οποία πάλεψε με τον δολοφόνο της, σύμφωνα με τον ιερωμένο.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ιερέας, ένας άνδρας βρήκε πρώτος την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι.

“Όταν πήγα εγώ εκεί, της λέω “Θεοδώρα τι κάνεις;” Δεν πρόλαβε να πει τίποτα, παρά μόνο «βοήθεια», ανέφερε ο ιερέας.

Η άτυχη γυναίκα, όπως τόνισε ο ιερέας, το τελευταίο διάστημα ήταν στενοχωρημένη γιατί είχε χάσει ένα κοντινό της πρόσωπο, ενώ της είχε συστήσει να βρει βοήθεια σε έναν εξειδικευμένο γιατρό, κάτι που η ίδια έκανε, ακολουθώντας τη συμβουλή του ιερωμένου.

Τα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, τόνισε ο ιερέας. Το μπουφάν της γυναίκας βρέθηκε πεταμένο και τα λουλούδια που είχε μαζί της είχαν σκορπίσει, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τον ιερωμένο, δηλώνει πως πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας