Η Κούνεβα ξανά στον Άρειο Πάγο για την επίθεση με βιτριόλι

06/10/2017 | 20:29

Στον Άρειο Πάγο θα συζητηθεί, την ερχόμενη Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, η αίτηση αναίρεσης που έχει ασκήσει η ευρωβουλευτής και πρώην συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, κατά της απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Πειραιά, με την οποία απαλλάχθηκε η εργολαβική εταιρεία στην οπαία εργαζόταν, από κάθε ευθύνη για την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους με βιτριόλι.

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοδικείο είχε αναγνωρίσει ως «εργατικό ατύχημα» τον βαρύτατο τραυματισμό της Κωνσταντίνας Κούνεβα, καταδικάζοντας την επιχείρηση σε αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μητσοτάκης: Τα Πανεπιστήμια ανήκουν στους φοιτητές και καθηγητές και όχι σε μειοψηφίες που «μασκαρεύουν» τις εγκληματικές τους πράξεις με ιδεοληψίες

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής

Σία Αναγνωστοπούλου: Λίνα Μενδώνη η πιό …επιτυχημένη υπουργός!

Εύβοια: Ρωγμές σε σπίτια και σε κτίρια μετά τους απανωτούς σεισμούς – ΦΩΤΟ 

Η κατάρρευση του απαραβίαστου των συνόρων

Λειψυδρία SOS: Στην 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα ως προς τον κίνδυνο ανεπάρκειας νερού

Αίγιο: Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Παναγιώτης Φουντάς

Πώς θα διαχειριστείτε έναν σκύλο που ζηλεύει