Μεθυσμένος αντιδήμαρχος έβρισε Αστυνομικούς

23/10/2017 | 11:35

Τα είχε τσούξει για τα καλά ένας οδηγός που έχει μάλιστα καθήκοντα αντιδημάρχου στο δήμο Φαρσάλων και πήρε… φωτιά μόλις οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τον σταμάτησαν σε έναν δρόμο της πόλης για τροχαία παράβαση!

Ο αυτοδιοικητικός παράγοντας άρχισε να καθυβρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς, οι οποίοι αναγκάστηκαν να του βάλουν χειροπέδες. Όταν δε του έκαναν αλκοτέστ, διαπίστωσαν ότι ο αντιδήμαρχος είχε καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά σε όριο αρκετά πάνω από το επιτρεπόμενο. Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε και από την δεύτερη μέτρηση που έγινε.

Έτσι, οδηγήθηκε στα κρατητήρια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που τον παρέπεμψε να δικαστεί σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ