Έκτακτη χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ για τις άμεσες ανάγκες των πληγέντων

17/11/2017 | 11:25

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 5 εκατ. ευρώ, εξασφάλισε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, μετά από πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών, από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών των πληγέντων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις φυσικές καταστροφές, σε όλη χώρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το υπουργείο Οικονομίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους Επιτρόπους και τις υπηρεσίες της ΕΕ, για την εξεύρεση πρόσθετων πηγών χρηματοδότησης.

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της