Την Παρασκευή οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ σε 65.653 αγρότες και κτηνοτρόφους

30/11/2017 | 15:21

Σε 65.653 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους θα καταβληθούν αύριο, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου αποζημιώσεις ύψους 17.926.117,51 ευρώ από τον ΕΛΓΑ. 

Το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων θα καταβληθεί στο νομό Πέλλας, το οποίο ανέρχεται στα 2.758.292,92 ευρώ, ενώ ακολουθούν οι νομοί Ηλείας, Λαρίσης και Κορινθίας.
 
Οι αποζημιώσεις αφορούν:

την τελική εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια στη φυτική παραγωγή, που συνέβησαν εντός του 2016.
την τελική εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια στη φυτική παραγωγή, που συνέβησαν στις αρχές του 2017 και συνδέονται με τη δήλωση καλλιέργειας του 2016.
εκκαθαρίσεις ζημιών στο ζωικό κεφάλαιο που συνέβησαν εντός του 2016, και στο πρώτο τρίμηνο 2017.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»