Διοργανωτές συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία: Κάθε πέντε λεπτά θα φεύγει πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα

30/01/2018 | 13:41

Την πεποίθησή τους πως ο κόσμος που θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα θα ξεπεράσει σε αριθμό αυτόν της Θεσσαλονίκης εκφράζουν οι διοργανωτές.

Μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, οι άνθρωποι που θα μαζευτούν την Κυριακή θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο.

Ο δημοσιογράφος του Βεργίνα TV,  Στέργιος Καλογήρου, εκ των διοργανωτών στην τηλεόραση μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως κάθε πέντε λεπτά θα φεύγουν από τη Θεσσαλονίκη λεωφορεία με προορισμό την Αθήνα. Ερωτηθείς πόσα λεωφορεία έχουν ναυλωθεί από διάφορες περιοχές της χώρας, απάντησε χαρακτηριστικά πως «δεν θα μείνει διαθέσιμο λεωφορείο στην Ελλάδα».

Σε ποιους δρόμους της Αθήνας θα στηθεί μικροφωνική
Παράλληλα θέλοντας να δώσει ένα ακόμα στίγμα για το πόσο κόσμο αναμένουν την Κυριακή στην Αθήνα στις 14:00 μίλησε για τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις. Συγκεκριμένα ανέφερε πως από το Σάββατο το βράδυ θα στηθούν οι εξέδρες και οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις για το συλλαλητήριο της Κυριακής. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλογήρου, εκ των διοργανωτών, οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις θα στηθούν στην πλατεία Συντάγματος, στην οδό Ακαδημίας, Πανεπιστημίου και Σταδίου έως το ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος. Επιπλέον στη Βασιλίσσης Σοφίας έως το ύψος του Πολεμικού Μουσείου και από την άλλη πλευρά έως τις αρχές της λεωφόρου Συγγρού. 

Πηγή:  iefimerida.gr 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του