Ανάρτηση σοκ: “Μια σφαίρα για τον εχθρό” δηλώνει η πρόεδρος του κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία” – ΒΙΝΤΕΟ

02/02/2018 | 11:05

Το παραλήρημα στο διαδίκτυο από την πρόεδρο του κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία” δυναμιτίζει το κλίμα λίγα μόλις 24ωρα πριν το συλαλλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα.

Η κυρία Λίνα Παυλίδου με ανάρτησή της στο facebook λέει τα εξής: «Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική, δεν παραχωρούμε δεν εκποιούμε» στη συνέχεια δίνει το στίγμα του τρόπου σκέψης της και δίχως αναστολές αναφέρει: «Μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις. Πάμε να τους τελειώσουμε στο Σύνταγμα».

Στο μεταξύ την παρέμβαση της Δικαιοσύνηςπροκάλεσε η προειδοποίηση μέλους του Ρουβίκωνα ότι μπορεί να χυθεί αίμα στο συλλαλητήριο, ο οποίος επανήλθε με νέα ανάρτηση μετά την εισαγγελική εντολή.

Προκαταρκτική έρευνα αναμένεται να διαταχθεί και για το παραλήρημα μίσους της επικεφαλής του κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»