Αγρότες από την Πρέβεζα και την Άρτα έστησαν μπλόκο στον κόμβο της Καμπής

26/01/2018 | 17:02

Στον κόμβο της Καμπής στην Ιόνια Οδό, έστησαν μπλόκο οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της ‘Αρτας και της Πρέβεζας.

Οι Ομοσπονδίες των Αγροτικών Συλλόγων των δύο Νομών αποφάσισαν συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση και από νωρίς το πρωί, τα τρακτέρ βρήκαν στους δρόμους.

Στην ‘Αρτα οι αγρότες πραγματοποίησαν αρχικά, πορεία με τρακτέρ στο κέντρο της πόλης, στην συνέχεια επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους στον Αντιπερειφεριάρχη και αμέσως μετά, πήγαν στον κόμβο της Καμπής. Οι αγρότες από την Πρέβεζα συγκεντρώθηκαν στις 11 το πρωί στην γέφυρα Καλογήρου και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στον κόμβο της Ιόνιας στο κοινό μπλόκο που αποφάσισαν με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ‘Αρτας.

Ο Σπύρος Κλινάκης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως «οι αγρότες είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι, βγήκαν από τα χωράφια, προχωρούν σε κινητοποιήσεις, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα κλιμακωθούν με πιο έντονες μορφές πάλης».

Επίσης, τόνισε, πως η πολιτική που ακολουθείται ξεκληρίζει τον αγρότη και δίνει στους μεγαλοβιομήχανους φτηνή πρώτη ύλη και συνέχισε: «Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι οι αγρότες αντιμετωπίζουν προβλήματα την ώρα που προσπαθούν να παράγουν καλά και φτηνά προϊόντα για τον ελληνικό λαό».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας