Ένα έτος φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 5.000 ευρώ σε γυναικολόγο που ζήτησε «φακελάκι»

12/02/2018 | 14:39

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης σε γνωστό γυναικολόγο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ο οποίος -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- ζήτησε και έλαβε το ποσό των 250 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει τοκετό νοσηλευόμενης στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Ο γυναικολόγος είχε συλληφθεί από Αστυνομικούς επ’ αυτοφώρω στις 28 Φεβρουαρίου του 2015 ύστερα από καταγγελία 32χρονου τότε συζύγου νοσηλευόμενης. Σε έρευνα που του έγινε βρέθηκε να κατέχει 250 ευρώ, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την Αστυνομία.
Ο καταδικασθείς υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της τοπικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής», από την οποία, όταν συνελήφθη, είχε αποχωρήσει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες