Επίδομα Τέκνων: Κόπηκε η πληρωμή του Μαΐου! Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

06/05/2018 | 12:41

Δεν θα πληρωθεί η δεύτερη δόση από το Επίδομα Τέκνων στους δικαιούχους τον Μάιο. Η πληρωμή πήγε πίσω από τον ΟΓΑ – ΟΠΕΚΑ και αυτό με τη δικαιολογία των φορολογικών δηλώσεων του 2018. Έτσι 700.000 δικαιούχοι θα πρέπει να περιμένουν έναν ολόκληρο μήνα για να πάρουν τα χρήματά τους.

Ενώ η διαδικασία για το Α21 θα έπρεπε να ολοκληρωθεί τον περασμένο μήνα και τα χρήματα να μπουν στο τέλος Μαΐου στους λογαριασμούς, πλέον τα χρήματα θα πιστωθούν στα τέλη του Ιουνίου.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

Η πληρωμή της Β’ δόσης του επιδόματος τέκνων θα γίνει από 25 ως 27 Ιουνίου.
Τα χρήματα θα πιστωθούν μόνο σε όσους υποβάλουν αίτηση Α21 ως την 20η Ιουνίου.
Η ηλεκτρονική διαδικασία για την υποβολή της αίτησης Α21 θα ξεκινήσει μετά τις 20 Μαΐου

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους το γεγονός ότι μετακινείται η πληρωμή της δεύτερης δόσης από τον Μάιο στον Ιούνιο δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει και καθυστέρηση στην πληρωμή της τρίτης δόσης.
Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή, η τρίτη δόση για το διάστημα Μαΐου – Ιουνίου θα πληρωθεί κανονικά όπως είχε προϋπολογιστεί από 25 ως 27 Ιουλίου.
Για να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει την αίτηση Α21 ως τις 20 Ιουλίου.

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Προανακριτικής

Επιχείρηση «Κέρβερος»: Η έφοδος της ΕΛΑΣ στα διαμερίσματα των δουλεμπόρων-ΒΙΝΤΕΟ

Επιστολή Κουτσούμπα στα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη Γάζα – «Να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες η κυβέρνηση»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την τριετή συμφωνία της με τον Ντέρεκ Κουτέσα

Πάτρα: Συνεχείς εργασίες αναβάθμισης από τους εργαζόμενους του Ηλεκτροφωτισμού

Τηλεφωνική συνομιλία Μητσοτάκη – Ζελένσκι

Εύβοια: Συνελήφθη 87χρονος για τη φωτιά – Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.093 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Νέα σύλληψη για την έκρηξη στην τράπεζα