Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσαν στη Μάνδρα – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

25/05/2018 | 09:18

Η Φρειδερίκη Καρζή, πρώην σύζυγος επιχειρηματία, ο οποίος υπήρξε και πρόεδρος της ΠΑΕ Τρικάλων, είναι η 51χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν στο σημείο της δολοφονίας δύο κάλυκες, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνες τους στο οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης 51χρονης, έτσι ώστε να δουν εάν δεχόταν απειλές. Ωστόσο αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι έχει συμβεί. Παράλληλα εξετάζεται και το σενάριο της ληστείας. Επιπλέον οι αρχές θα εξετάσουν εάν η γυναίκα δεχόταν απειλές, ωστόσο προς το παρόν κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Πηγή: enikos.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία