Βόλος: Ο έρανος για το αναπηρικό αμαξίδιο ήταν σκέτη απάτη – Τα τηλεφωνήματα των δραστών!

01/09/2018 | 21:40

Με ψεύτικο έρανο προσπαθούν διάφοροι επιτήδειοι να ξεγελάσουν τους Βολιώτες και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά, δήθεν για το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Βόλου «Ιππόκαμπος».

Όπως καταγγέλει ο πρόεδρος του σωματείου Πέτρος Μπέλλος κάποιοι απατεώνες ζητούν τηλεφωνικά, δεκάευρα από πολίτες με σκοπό την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Ο κ. Μπέλλος επισημαίνει ότι το σωματείο δεν έχει καμία σχέση με τον έρανο αυτόν και αποκηρύσσει τις συγκεκριμένες πρακτικές καθώς δεν έχουν καμία σχέση με το αναπηρικό κίνημα. Μάλιστα ενημερώθηκε και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, που διεξάγει έρευνα.

Οι ανάλογες συλλήψεις στα Γρεβενά

Τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, συνελήφθησαν στα Γρεβενά καθώς εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες με δήθεν έρανο για την οικονομική ενίσχυση ανηλίκου με προβλήματα υγείας. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία οι δράστες ηλικίας 34, 50 και 57 ετών κατηγορούνται για τα αδικήματα της απάτης και της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Σύμφωνα με την αστυνομία πριν συλληφθούν είχαν καταφέρει να εξαπατήσουν τέσσερα άτομα ενώ στην κατοχής τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ, 14 μπλοκ αποδείξεων και άλλο έντυπο υλικό.

Πηγή: thenewspaper.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»