Αυτοί είναι οι ύποπτοι για τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ – Ο «σγουρομάλλης και ο «ξανθός»

17/12/2018 | 21:24

Δύο διαφορετικά πρόσωπα είναι αυτά που έχουν προβεί στα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα πριν την έκρηξη στο ΣΚΑΪ, όπως προέκυψε από το τμήμα ανάλυσης ήχου και φωνής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με τηλέφωνα που χρησιμοποίησαν μία και μοναδική φορά.

Προκύπτει, μάλιστα, ότι τα στίγματα εκπομπής των κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποίησαν είναι από το κέντρο της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οδηγούνται στο παρελθόν για να αναζητήσουν τα πρόσωπα που μπορεί ενδεχομένως να έχουν προβεί στο χτύπημα στο ΣΚΑΪ και έρχονται πάλι σε δύο «οικεία» πρόσωπα, τα οποία, όμως, δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για τον «Σγουρομάλλη» και τον «Ξανθό».

Πλαστές ταυτότητες με φωτογραφίες των δύο ανδρών είχαν βρεθεί το 2017 στο διαμέρισμα της Πόλας Ρούπα, στην Ηλιούπολη.

Στις ταυτότητες αναγράφονταν τα ονόματα «Τριαντόπουλος Ευστάθιος» και «Παπαδόπουλος Ιωάννης».

«Σήριαλ Κίλλερ», στο θέατρο act

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η Βαλέρια Μαυρίδη

Σε εγρήγορση ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας για την Καλογριά

Νέα δωρεά οργάνων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω η χώρα μου να περάσει κρίση σαν αυτή που μας γονάτισε το 2015

 Ανοικτή συζήτηση την Τετάρτη για τη «Μεταφορά μαθητών» στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου

Βέλγιο: Συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος

Γιατί κάποιοι σκύλοι έχουν μπλε μάτια