Υπό την Σκέπη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών η “γιαγιά με τα τερλίκια”

26/04/2019 | 08:47

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) παρακολουθεί στενά την υπόθεση της κυρίας Σουζάνας Ηλιάδη, γνωστή ως «Γιαγιά με τα Τερλίκια» από την πρώτη στιγμή.

Με δεδομένες τις τελευταίες εξελίξεις (νέες επιβολές προστίμων και κυρώσεων) αποφάσισε να παρέμβει, πιστεύοντας ότι όσο σημαντική είναι η τήρηση του νόμου, εξίσου αποφασιστική είναι η κατανόηση του πνεύματος των νόμων κατά την εφαρμογή τους.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Ένωση αποφάσισε να προσφέρει την απαραίτητη νομική, τεχνική και οικονομική υποστήριξη στην οικογένεια Ηλιάδη, τόσο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συγκεκριμένες δυσκολίες που έχουν προκύψει (πρόστιμα κτλ.), όσο κυρίως, αν το επιθυμεί, να στήσει άρτια και ολοκληρωμένα τη δομή μιας δικής της επιχείρησης. Μίας επιχείρησης που θα τηρεί και τα τυπικά, κατά το νόμο, και θα δίδει και τη δυνατότητα να υπάρξει συνέχεια, αν το επιθυμεί η οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος της ΕΕΝΕ, Δρ, Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Πιστεύοντας απόλυτα στην κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά και, ταυτοχρόνως, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της διάθεσης για προκοπή, όπου αυτή εκδηλώνεται, η ΕΕΝΕ αισθάνεται πως οφείλει να στηρίξει την κυρία Σουζάνα Ηλιάδη και την οικογένειά της, στη πρόσφατη δοκιμασία τους. Τους ευχόμαστε καλό Πάσχα, και τους διαβεβαιώνουμε, πως από σήμερα, είμαστε κοντά τους».

Πηγή: enikos.gr

Κέρκυρα: Σοβαρός τραυματισμός 35χρονου που έπεσε από ύψος στο Canal d’ amour

Ολυμπιακός πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Προσοχή στους προβοκάτορες – Είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε»

«Απελευθερώθηκαν» από τις καταλήψεις όλα τα δημόσια πανεπιστήμια της χώρας: Τη Δευτέρα η συνάντηση Μητσοτάκη – πρυτάνεων

Άννα Μαρία Ίβιτς: Ερωτευμένη η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς – Αυτός είναι ο πολίστας σύντροφός της

Χρηματιστήριο Αθηνών: Επτάμηνο ράλι με κέρδη 34%, υπεραπόδοση των τραπεζών με 64%

Λαϊκές αγορές: Το 75% των καταναλωτών θα ψώνιζε αν λειτουργούσαν και απογευματινές ώρες

Κ. Χατζηδάκης: “Η Πατρών-Πύργου ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του χρόνου” – Τι είπε για λιμάνι, σιδηρόδρομο και Άραξο

Ρωσία: Σε εκρήξεις οφείλονται οι καταρρεύσεις των δύο γεφυρών σε Κρουρσκ και Μπριάνσκ