Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

22/04/2019 | 22:48

Σημαντικές εξελίξεις πριν από λίγο στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών. Σύμφωνα με πληροφορίες ελεύθεροι αφέθησαν οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος μετά τις απολογίες τους.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και με εγγύηση 50.000 ευρώ. Επίσης του επιβλήθηκε και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Με απαγόρευση εξόδου από την χώρα αφέθηκε ελεύθερος ο έτερος δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση ελήφθη με σύμφωνη γνώμη του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Στο άκουσμα της απόφασης η κόρη του Αλ. Λυκουρέζου που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η σύντροφος του ποινικολόγου, Νατάσα Καλογρίδη, άρχισε να χειροκροτά.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»