Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 8χρονη

29/04/2019 | 08:58

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα κοριτσάκι που ανήμερα το Πάσχα, στις Θεσπιές Βοιωτίας, τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα πυροβόλου όπλου, πιθανότατα από μπαλωθιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, το κοριτσάκι έπαιζε το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού του μαζί με άλλα παιδάκια, παρουσία και των γονιών του. Ξαφνικά το παιδί σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς κανείς να είναι σε θέση να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το άτυχο κοριτσάκι στις 16:30′ διακομίστηκε στο νοσοκομείο Θηβών, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το άτυχο κοριτσάκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το Πάσχα στη Ρούμελη υπάρχει το έθιμο όταν βγαίνει ο οβελίας από τη φωτιά να ρίχνουν μπαλωθιές. Φαίνεται ότι κάτι τέτοιο έγινε και στη γειτονιά του άτυχου κοριτσιού και μια από τις σφαίρες πέφτοντας χτύπησε την 8χρονη στο κεφάλι.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο