Συνελήφθη ο τρίτος δραπέτης από το Μεταγωγών

06/06/2019 | 16:01

Συνελήφθη  στη Νέα Σμύρνη ο τρίτος δραπέτης από το κτίριο του Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Ιουνίου. Ο άνδρας είναι 35 ετών.

Μετά την απόδραση συνελήφθη άμεσα ο ένας από τους δραπέτες, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν και τον δεύτερο άνδρα.

Με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι 4 αλλοδαποί κατάφεραν να δραπετεύσουν.

Επίσης θα εξεταστεί και το αν φέρουν ευθύνες οι αστυνομικοί που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα στο Μεταγωγών ενώ θα γίνει και έρευνα για τις συνθήκες ασφαλείας του κτιρίου.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε