Λασίθι: Η νεκροψία θα «φωτίσει» τη φρίκη – Νέα στοιχεία για το διαμελισμένο πτώμα

10/06/2019 | 22:07

Σύμφωνα με πληροφορίες το άψυχο σώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη με την πρώτη αυτοψία να δείχνει πως ήταν στη θάλασσα για τουλάχιστον πέντε με έξι μήνες.

Μάλιστα, το πτώμα ξεβράστηκε στην όχθη της Παχειάς Άμμος σε κατάσταση που δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί καθώς του λείπουν τα άκρα του ενώ αύριο αναμένεται να στηθεί επιχείρηση από το λιμενικό σώμα  στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρεθούν και τα υπόλοιπα μέλη του σώματός του.

Απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σορός αναμένεται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Πολλές είναι οι απαντήσεις που αναμένονται από τη νεκροψία τόσο για το φύλο του πτώματος (αν ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα), την ηλικία και γενικότερα την ταυτότητά του αλλά και τις συνθήκες του θανάτου του.

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;