Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το πτώμα της γυναίκας στου Γουδή – Ομολόγησε η κόρη της

16/06/2019 | 21:26

Μία οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το μυστήριο της εύρεσης του πτώματος της γυναίκας, που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στου Γουδή. Η σορός της γυναίκας ήταν τυλιγμένη σε κουβέρτα και δεμένη με σχοινιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της γυναίκας συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα. Κατά την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, η σορός φέρει σοβαρές κακώσεις, ενώ ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για ασφυκτικό θάνατο. Ακριβής θα είναι η εικόνα μετά τη νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί την Τρίτη.

Η κόρη της φρόντιζε την ηλικιωμένη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Όπως είπε η κόρη στους αστυνομικούς, έχασε την υπομονή και την ψυχραιμία της, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τη χτυπά και εν τέλει να τη σκοτώσει. Ακολούθως παράτησε το πτώμα, τυλιγμένο σε κουβέρτα και δεμένο με σκοινί, στο πεζοδρόμιο όπου το εντόπισε περαστικός.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου