Σταμάτησαν ταξί σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο και βρήκαν… δραπέτη

05/08/2019 | 20:02

Μέγα «λαβράκι» έβγαλε ο τυχαίος έλεγχος των αστυνομικών της  Ά΄ΟΠΚΕ Εύβοιας σε διερχόμενο ταξί στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ήταν στις 2:00 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη (01-08-2019) όταν οι αστυνομικοί έκαναν νόημα σε αθηναϊκό κίτρινο ταξί να σταματήσει στην άκρη του δρόμου.

Στη κατοχή του 51χρονου ταξιτζή και του 38χρονου Αιγύπτιου συνοδηγού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Χαλκίδας και ο 38χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος στερούταν των νόμιμων εγγράφων διαμονής, απέκρυπτε τα πραγματικά του στοιχεία ταυτότητας, μέχρι που τον οδήγησαν στη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, και ομολόγησε πως ήταν δραπέτης φυλακών εδώ και 3 χρόνια.

Συγκεκριμένα, είχε αποδράσει στις 7 Απριλίου 2016 από την αγροτική φυλακή Τίρυνθας Ναυπλίου όπου έκτιε ποινή κάθειρξης 7 ετών & 3 μηνών για διάπραξη κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για τα περαιτέρω.

Πηγή: eviazoom.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: «Επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο σύνολο του πυροσβεστικού σώματος»

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε Γκραντ έως το 2028

Μη κρατικά πανεπιστήμια: Αυτά είναι τα 12 εκπαιδευτικά ιδρύματα που θα ανοίξουν στην Ελλάδα μετά την απόφαση του ΣτΕ

Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε αρχίζουν και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Τα όσπρια που μειώνουν χοληστερόλη και φλεγμονή

«Η Τεχεράνη θα καεί» απειλεί το Ισραήλ – Το Ιράν προειδοποιεί ότι θα πλήξει βάσεις και πλοία ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας

Έλλη Κοκκίνου: ∆εν έχω κανέναν λόγο να κάνω κι άλλον γάµο

«Καύσωνας» και σήμερα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Μετά τα… φανελάκια, βγήκαν οι βεντάλιες και τα ανεμιστηράκια