Κεφαλονιά: Εκσυγχρονίζονται οι παραλίες του νησιού – Τοποθετήθηκαν αυτόνομες ράμπες για ΑΜεΑ

02/08/2019 | 08:28

Με ράμπες αυτόνομης πρόσβασης ΑΜεΑ στη θάλασσα εξοπλίστηκαν από χθές οι παραλίες Σάμης και Λέπεδα της Κεφαλονιάς.

Οι ραμπες τοποθετήθηκαν και λειτουργούν πλήρως για α μπορούν τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα να έχουν εύκολη πρόσβαση.

Μάλιστα οι ράμπες είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο και εκτός από τον ενσωματωμένο διακόπτη λειτουργίας που φέρουν λειτουργούν και με κοντρόλ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων, ενώ είναι ενεργειακά αυτόνομες.

Πρόκειται για έργο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς-Ιθάκης και η τοποθέτηση έγινε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Παναγή Δρακουλόγκωνα.

Σημειώνεται ότι η σύμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς-Ιθάκης με την εργολήπτρια εταιρεία προβλέπει την λύση των ραμπών και τη συντήρηση κατά τη λήξη της κολυμβητικής περιόδου, ενώ τον ερχόμενο Μάιο θα γίνει εκ νέου η τοποθέτησή τους.

Ολυμπιακός: Πρώτα τελικός, μετά ανανεώσεις και μεταγραφές

Ζόζεφιν για την προσωπική της ζωή: Δεν νομίζω ο έρωτας να περνάει με έρωτα

Έγκλειστος των φυλακών Αγίου Στεφάνου πιάστηκε με αυτοσχέδιο λεπίδι και κινητό

Χρίστος Δήμας: Στο 77% η πρόοδος κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος

Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Φασόλια μαυρομάτικα με χόρτα

Φάμελλος: Η κυβέρνηση στηρίζει τα μονοπώλια και τα υπερκέρδη αντί για τη συνεταιριστικότητα και τη συνεργασία

Οι ευχές του Φωκίωνα Ζαΐμη στην Έφη Αχτσιόγλου