ΕΛΑΣ: Εισαγγελέας και ΕΔΕ για δηλώσεις συνδικαλιστή αστυνομικού

26/08/2019 | 19:02

Με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ενημερώθηκε από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η Εισαγγελία Αθηνών σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις συνδικαλιστή αστυνομικού, με αφορμή την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τεσσάρων υπό κατάληψη κτηρίων στην περιοχή των Εξαρχείων. 

Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πρόκειται για τον αντιπροέδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρο Μπαλάσκα, ο οποίος, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, αποκάλεσε «σκόνη με ενοχλητικό χαρακτήρα» τους πρόσφυγες που εντοπίστηκαν σήμερα στα Εξάρχεια και «σκουπίδια» άλλους καταληψίες που παραμένουν στην περιοχή, σε άλλα 10 υπό κατάληψη κτήρια.

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή, «εκκίνησε μια αθόρυβη, νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα, η οποία είναι η αστυνομία, και αυτή σιγά-σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια μέσα από τα Εξάρχεια, προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της αστυνομίας».

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος