Φτιάχνουμε το τέλειο banana bread!

22/10/2022 | 21:38

Η Διαιτολόγος/Διατροφολόγος, Κωνσταντίνα Γρώππα, του diatrofi.gr μοιράζεται μια συνταγή για λαχταριστό banana bread χωρίς καθόλου ζάχαρη, γλουτένη και βούτυρο.

Αν δεν έχετε γίνει ακόμη ειδικοί στο banana bread έπειτα από τόσα lockdown, ήρθε η ώρα να δώσετε βάση με μια πανεύκολη συνταγή από την ειδικό. H συγκεκριμένη είναι ιδανική για μικρούς και μεγάλους και θα λατρευτεί πολύ σίγουρα από τα παιδιά σας. Η μπανάνα θα δώσει γλυκιά γεύση στο κέικ σας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να βάλετε ζάχαρη, ενώ η βρώμη που αντικαθιστά το αλεύρι, θα σας απαλλάξει από τις δυσάρεστες για πολλούς, συνέπειες της κατανάλωσης γλουτένης.

Η γεύση του banana bread θα απογειωθεί με την προσθήκη πραλίνας φουντουκιού με στέβια!

Διαβάστε περισσότερα

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων