Γιατί περπάτησε 140 χιλιόμετρα σε 40 ώρες;

12/09/2019 | 15:57

Περπάτησε 140χλμ από την Αλίαρτο μέχρι το Προκόπι της Εύβοιας για να εκπληρώσει το τάμα του!

Ο νεαρός Κώστας Ζαρκαδούλας που ξεκίνησε με τα πόδια από την Αλίαρτο για τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο εκπληρώνοντας το τάμα που είχε κάνει στην Αγία Παρασκευή.

Χρειάστηκε να διανύσει 140χλμ, μέσα σε 40 ώρες για να φτάσει στον Ιερό Ναό, στο Προκόπι της Εύβοιας,με συνοδοιπόρο τον φίλο του Βασίλη Καρανάσο.

Με πίστη και υπομονή τα κατάφερε… Πέρασε την πόρτα του ναού, γονάτισε στο Ιερό Λείψανο, προσευχήθηκε, πήρε αγιασμό και την ίδια μέρα επισκέφτηκε το εξωκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στο Μάζι Αλιάρτου για να ολοκληρώσει το τάμα του.

Η ενέργειά του εξέπληξε και συγκίνησε όλους όσοι έμαθαν γι’ αυτήν την πεζοπορία και με ευχές συμπαραστάθηκαν στον Κώστα Ζαρκαδούλα.

πηγή: dogma

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Κάτω Συχαινά: Μπούκαραν με κουκούλες σε σπίτι – Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους