Το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Ρίζο είπαν συγγενείς και φίλοι

14/09/2019 | 15:26

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο και εκδότη, Δημήτρη Ρίζο, που έφυγε από τη ζωή στα 83 του χρόνια, είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του.

Η κηδεία του έγινε από το Νέο Κοιμητηρίο Γλυφάδας, ενώ η εξόδιος ακολουθία έγινε στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών του κοιμητηρίου.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και οι Ελίζα Βοζενμπεργκ, Πάνος Καμμενος, Χρήστος Κοπελούζος, Αλεξανδρος Λυκουρέζος, Αργύρης Ντινόπουλος, Γιώργος Πολυχρονίου, κ.α.

«Είμαστε εδώ για να αποχαιρετήσουμε έναν μεγάλο Έλληνα, τον φίλο μας τον Δημήτρη Ριζο» ξεκίνησε τον επικήδειο λόγο του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όλοι εμείς που μεγαλώσαμε με τις εφημερίδες του, μεγαλώσαμε με τα κείμενα του. Ολοι εμείς που μαθαίναμε από τη δίκαιη κριτική του, έχουμε μόνο καλά να θυμόμαστε από έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ήταν ένας κύριος με κάπα κεφάλαιο ένας μαχητής που δεν εχανε ποτέ την αξιοπρέπεια του. Ήταν εκεί για να μας στηρίζει και όχι για να τον στηρίζουμε. Εύχομαι εκ μέρους όλης της παρατάξεως θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του».

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: “Θρίλερ” στο Ρίο – 16χρονος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας