Κώστας Πάσσαρης: 45 χρόνια κάθειρξης για τέσσερις ανθρωποκτονίες

11/12/2019 | 14:52

Ποινή κάθειρξης 45 ετών επιβλήθηκε στον Κώστα Πάσσαρη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας στην πλατεία Βάθης το 2000 και πέντε ληστείες, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά.

Παράλληλα, το δικαστήριο απάλλαξε τον κακοποιό για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών το 2000. Το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που τον βάρυνε, παραγράφηκε, γιατί αφορούσε σε λεία μικρότερη των 120.000 ευρώ και με το νέο ποινικό κώδικα έχει μετατραπεί σε πλημμέλημα.

Το δικαστήριο άρχισε να εξετάζει και την υπόθεσης των τεσσάρων δολοφονιών για τις οποίες κατηγορείται ο Κώστας Πάσσαρης. Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι δολοφονίες σε βάρος των δυο αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας το 2001.

Πηγή: newsbeast.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»