Νοσηλεύεται ο 11χρονος που χτύπησε Αστυνομικός – Τι υποστηρίζει για το περιστατικό – ΒΙΝΤΕΟ

27/01/2020 | 12:19

Για το χαστούκι που έφαγε από αστυνομικό, που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και έκανε περιπολία μαζί με έναν συνάδελφό του, μίλησε ο 11χρονος από το Μενίδι ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» και πρόκειται να δεχτεί και ψυχολογική υποστήριξη.

Το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο αστυνομικός που ακόμη αναζητείται, να χαστουκίζει τον ανήλικο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων.

Το περιστατικό σημειώνεται πως είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στην ανάρτηση ενός εργαζόμενου σε νοσοκομείο, όπου πήγε ο ανήλικος με τον πατέρα του, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που τόνισε πως «όποιος χτυπά παιδιά, δεν έχει θέση πουθενά».

«Μου έριξε σφαλιάρα εδώ δυνατή. Δεν του είπα τίποτα, μετά του δείχνω με το χέρι μου “εδώ είναι το σπίτι μου τρία μέτρα λέω και μου έριξε και μπουνιά» είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Κυριακή ο 11χρονος ο οποίος δέχτηκε την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όταν ενημερώθηκαν από την Άμεση Δράση ότι δύο άγνωστα άτομα επιχειρούσαν να παραβιάσουν ένα αυτοκίνητο.

«Μας φωνάζουν “για έλα εδώ λίγο” και μου λένε τι έκανες γιατί κλέβεις και εγώ χωρίς να κλέψω. Και με χτύπησε» είπε ο ανήλικος.

«Χτυπάει το παιδί μου στη μούρη, του τραβάει την μπλούζα, του χτυπάει και μπουνιά. Μέσα στα αίματα το παιδί μου πιάνει το πρόσωπό του μέσα στα αίματα» επεσήμανε η μητέρα του παιδιού.

«Σταματάει κάπου εκεί» είπε ο παππούς του 11χρονου δείχνοντας το σημείο όπου έγινε το συμβάν και σημείωσε πως ο αστυνομικός φώναξε στα παιδιά και έτσι αυτά γύρισαν. «Στρίψανε από εκεί μέσα και τους πιάσανε εδώ ακριβώς» ανέφερε δείχνοντας τον δρόμο όπου ήταν οι αστυνομικοί και τα παιδιά για να προσθέσει: «Κατεβαίνει ο ένας σαν να τον ψάχνει λίγο τον μικρό».

Στο σημείο έφτασε ένα λευκό αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί ανεβαίνουν στις μοτοσυκλέτες και απομακρύνονται. «Τον έσωσε ένα αμάξι που έφτασε δω» υποστήριξε ο παππούς του.

https://youtu.be/lRdxo-oPTSo

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης