Γεωργιάδης: Έως τις 15 Ιουνίου ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση – BINTEO

24/05/2020 | 09:25

 

Τ ο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αιτείται έως 15 Ιουνίου να ανοίξουν και οι εσωτερικοί χώροι στα καταστήματα εστίασης τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Ο στόχος του υπουργείου Ανάπτυξης είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες εστίασης να λειτουργήσουν. Για να είμαστε δίκαιοι με όσους δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τους εσωτερικούς χώρους», είπε ο υπουργός στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα υπάρξουν φορολογικές ελαφρύνσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων. «Η ύφεση θα είναι μικρότερη του αναμενόμενου, ενώ η ανάκαμψη ταχύτερη του αναμενόμενου», τόνισε.

Για την επιστρεπτέα προκαταβολή είπε πως πλέον θα μπορούν να ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις, καθώς θα συμπεριλαμβάνεται ο τζίρος του Απριλίου. Τέλος, ο υπουργός υπενθύμισε πως όσοι έχουν πληγεί θα πάρουν χορήγηση στη δόση του δανείου τους.
 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1g2NycGlxkA&feature=emb_title

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού

Ριζότο με κολοκύθα και παρμεζάνα

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής