Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε η 33χρονη

22/06/2020 | 13:14

Αύριο Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στην Κάτω Τούμπα, μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από την 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Η κατηγορούμενη επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, αλλά ζήτησε νέα προθεσμία, επικαλούμενη -όπως έγινε γνωστό- λόγους υγείας. Αυτή ήταν και η αιτία που μεταφέρθηκε το προηγούμενο 24ωρο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός της.

Η μεταγωγή της στα δικαστήρια έγινε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι. Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν από την πίσω είσοδο του μεγάρου και την οδήγησαν στον 1ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ύστερα από μια ώρα παραμονής και αφού έλαβε τη νέα προθεσμία επέστρεψε στα κρατητήρια.

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού

Ριζότο με κολοκύθα και παρμεζάνα

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»