Κορονοϊός: 10 νέα κρούσματα – Κανένας νέος θάνατος

21/06/2020 | 18:08

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ οι εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, οι νεκροί από επιπλοκές του κορονοϊού ανέρχονται σε 190.

Επίσης, επιβεβαιώθηκαν 10 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να έχει φτάσει 3266.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Σήμερα ανακοινώνουμε 10 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3266, εκ των οποίων το 55.0% άνδρες αφορά άνδρες.

720 (22.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1826 (55.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

9 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. 2 (22.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 100.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 117 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»