Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην Πάρο

19/07/2020 | 09:48

 

Δεύτερο κρούσμα κορωνοιού εντοπίστηκε στην Πάρο, τουλάχιστον επισήμως. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κέντρου Υγείας του νησιού κ. Χ. Μαλιδράτο,  με τον οποίο μίλησε το zougla.gr πρόκειται για ξαδέλφη της γυναίκας που επιβεβαιώθηκε ως θετική πριν από δύο ημέρες και η οποία συγκατοικούσε μαζί της. Επρόκειτο για Ελληνίδα με ιδιόκτητη κατοικία στην Πάρο η οποία ήδη νοσηλεύεται.

Σοβαρές ανησυχίες και για άλλα κρούσματα

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, η γυναίκα φορέας είναι περίπου 75 ετών και βρίσκεται στο νησί -έχει σπίτι στην Παροικιά- για περισσότερες από 20 ημέρες. Το διάστημα αυτό κυκλοφορούσε στο νησί απολαμβάνοντας τις διακοπές της, ενώ σύχναζε σε καφετέριες και εστιατόρια της Παροικιάς και άλλων περιοχών. Οι τοπικές αρχές ανησυχούν για τα αποτελέσματα της ιχνηλάτησης, καθώς η γυναίκα ήταν ασυμπτωματική και ήρθε σε επαφή με μεγάλο αριθμό κατοίκων και τουριστών.

Παρόλο που δεν είχε συμπτώματα, αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα (αρρυθμία) και γι΄αυτόν τον λόγο επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας. Εκεί υποβλήθηκε στο σχετικό τεστ και βρέθηκε θετική με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο σπίτι της και να τεθεί σε καραντίνα.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ