Θεσσαλονίκη: 32χρονος έκλεψε τσάντα με 130.000 ευρώ μέσα από ταξί

28/08/2020 | 10:01

Βρέθηκε τελικά ο δράστης της κλοπής του ποσού των 130.000 από ταξί που έγινε τον Οκτώβριο του 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Ένας 32χρονος ταυτοποίηθηκε ως ο δράστης σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Έλληνας τον Οκτώβριο του 2019, αφαίρεσε από χώρο αποσκευών σταθμευμένου ταξί στην περιοχή της Καλαμαριάς, τσάντα ιδιοκτησίας του οδηγού του οχήματος που περιείχε 130.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε ο δράστης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Το απόλυτο μπάχαλο – Έβαλαν τους κυβόλιθους και τώρα ξανασκάβουν την Άνω Πόλη