Πετρούπολη: Εκπαιδευτικός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

16/09/2020 | 17:49

Ο δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος. ανακοίνωσε μέσω Facebook πως εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό στην πόλη του.

Ο δήμαρχος στην ανάρτησή του συνιστά ψυχραιμία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς εντοπίστηκε κρούσμα σε εκπαιδευτικό στην πόλη μας».

Ο κ. Βλάχος ανέφερε πως ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και ο διευθυντής του σχολείου, στο οποίο έγινε απολύμανση, ενώ μεταξύ άλλων καλεί τον κόσμο να μην ακούει τους συνωμοσιολόγους και να προφυλαχθεί.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΒ:

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ : Δυστυχως εντοπίστηκε κρούσμα σε εκπαιδευτικό στην πόλη μας . Ενημερωθηκε ο ΕΟΔΥ και ο δ/ντης δευτεροβάθμιας . Σήμερα απολύμανση του Σχολείου από τα συνεργεία μας. Το σχολείο κλείνει μόνο με απόφαση των υπουργείων υγειας και παιδείας. Υπάρχουν δυστυχως και αλλα κρούσματα στη πόλη μας. ( και διασωληνομενοι) Πολίτες μην ακούτε τους συνωμοσιολογους και ψεκασμενους προφυλαχθείτε !!!!, προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών και όλα θα πάνε καλά !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας