Στο εδώλιο ο 57χρονος ιερέας για ασέλγεια σε 12χρονη

17/10/2020 | 11:05

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο 57χρονος από την Ανατολική Μάνη που κατηγορείται για ασέλγεια σε ένα κορίτσι μόλις 12 ετών.

Ο 57χρονος προσήλθε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, προκειμένου να δικαστεί για τις κατηγορίες του βιασμού της ασέλγειας και της κατάχρησης σε ασέλγεια.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο ιερέας εμφανίστηκε στο δικαστήριο καταβεβλημένος, έχοντας στο πλευρό του την κόρη του.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί πέρσι το καλοκαίρι, όταν το κορίτσι είχε καταγγέλλει στο «Χαμόγελο του παιδιού» ότι είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον ιερέα που φιλοξενούσε εκείνη και τη μητέρα της.
 
Το παιδί είχε περιγράψει στις καταθέσεις του ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σήμερα παραμένει σε ξενώνα φιλοξενίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η δίκη αναβλήθηκε για 29 Οκτωβρίου, καθώς ένας από τους μάρτυρες υπεράσπισης έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ