18χρονος μιλούσε με φίλη του και έπεσε από το μπαλκόνι

09/11/2020 | 19:42

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή στην Πτολεμαΐδα, όταν ένας 18χρονος έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας καταλήγοντας σε σκεπή διπλανού σπιτιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, στην πλάτη και στον κορμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο νεαρός ενώ μιλούσε με μια φίλη του στο μπαλκόνι, έγειρε το σώμα του προς τα πίσω για να ακουμπήσει στο κάγκελο του μπαλκονιού, το οποίο ήταν χαμηλό σε σχέση με το ύψος του, με αποτέλεσμα να πέσει προς τα πίσω σε σκεπή διπλανού σπιτιού, από ύψος 6-7 μέτρα.

Η φίλη του και οι γείτονες αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και την πυροσβεστική, η οποία δυσκολεύτηκε να φτάσει με φορείο στο σημείο, λόγω της ολισθηρότητας της σκεπής από την πολλή υγρασία.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»