Σύλληψη επιχειρηματία και πρόστιμο 5.000 ευρώ για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού

03/12/2020 | 15:42

Στην Κέρκυρα συνελήφθη από αστυνομικούς ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικού εμπορίου, που παραβίασε τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού. Στον επιχειρηματία επιβλήθηκε, παράλληλα, διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης.

Την ίδια ώρα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας των νησιών του Ιονίου, για χρήση μάσκας, διαπιστώθηκαν 12 παραβάσεις στην Κέρκυρα, στη Λευκάδα και στην Κεφαλονιά, ενώ για παραβίαση των μέτρων μετακίνησης βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις στην Κέρκυρα, στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλονιά. Στον κάθε παραβάτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη